Despre noi

Suntem aici din 2002, în acelaşi colectiv de la început, iar activitatea noastră s-a consumat din totdeauna pe piaţa imobiliară dinainte de începutul acestui mileniu. Am avut dorinţa de a aduce serviciile imobiliare cât mai aproape de întelesul cetăţeanului de rând si de a le face accesibile tuturor; dorinţa de a face un client să înţeleagă toate costurile unei tranzacţii imobiliare şi nu doar să scoată nişte bani din buzunar pentru ca aşa i-a spus cineva. Faptul că mulţi clienţi s-au reintors la noi după ani şi ani, sau ne-au recomandat mai departe, spune totul despre calitatea serviciilor noastre. Marketingul prin viu grai este cel mai bun indicator despre corectitudinea şi competitivitatea unei societăţi imobiliare.

De-a lungul anilor am avut plăcerea şi onoarea să lucram cu companii publice şi private, precum şi cu oameni cu funcţii diverse în societatea gălăţeană. Acest lucru ne-a întărit convingerea că toţi clientii au nevoie de aceeaşi atenţie în înţelegerea nevoilor personale, indiferent de bugetul alocat. Faptul că încercăm să marcăm un standard de etică profesională pe piaţa imobiliară gălăţeană considerăm că este cel mai bun deziderat al nostru.

Va asteptam sa va convingeti ca cele de mai sus nu sunt doar vorbe, ci doar descrierea corecta a serviciilor oferite de noi.

Cauta